Binnen
Blijf op de hoogte en volg Nico
14 Juni 2007 | Verenigde Staten, Somerset
Binnen
Binnen....Niet alleen een topnummer van dhr. Borsato, maar ook weer een woord dat volledig slaat op de tijd dat ik hier nu zit. Als jullie dit lezen al weer bijna 3 maanden.
Binnen, dan bedoel ik natuurlijk niet financieel binnen, zoveel verdient het ‘’werk’’ als voetbaltrainer in Amerika ook weer net. Helaas. Maar goed...
Met de Puma’s, meisjesteam U14, hebben we de 2e plaats binnengesleept in de competitie. In de competitie hebben we aardig gepresteerd dus was er na de laatste wedstrijd tijd voor deze groep meiden en coaches voor een eindfeest in een restaurant, waar we wat pizza’s naar binnen te hebben gewerkt. Zoals u allen weet, is er een tijd van komen en een tijd van gaan, en de meesten weten dat ik een hekel heb aan weggaan als het gezellig is. Gelukkig werd mij dan ook een flinke oprotpremie meegegeven door mijn team. Als dank voor het seizoen kreeg ik maar liefst 100$, toch lekker als hardwerkende trainer. Zo dat hebben we dan ook weer binnen.
Wat niet binnen was , was het feest @ Guilden. Dit huis van Soccercenters is onlangs helemaal gerestaureerd, omdat de meeste trainers die daar wonen of hebben gewoond zich niet altijd even netjes hebber gedragen. Dit was zeg maar ; ‘’buiten alle proporties’’!
Het was een geinig feestje waar diverse biertjes naar binnen werden gewerkt. Maar ook hier is een tijd van komen en van gaan, en aangezien dit feest op een zaterdag was, moesten de meeste mensen er de volgende dag weer vroeg uit om aan het werk te gaan. Voor Erwin was ales iets te vroeg, want hij kon de boel van de dag er voor niet meer binnenhouden.
Wat eindelijk ook binnen is, is mijn bankrekening en rijbewijs. Na al dat gekloot met mijn sofinummer kon ik eerst mij bankrekening openenen. Niet veel later kon ik op voor mijn theorie examen voor het rijbewijs. Helaas faalde ik de 1e keer, zoals de meesten. Vandaag 12 juni kon ik gelukkig voor de 2e keer op. Deze maal haalde Dhr. Eshuis de buit wel binnen. Binnen 20 minuutjes waren er 43 vragen beantwoord, waarvan er 40 goed waren. Vanaf vandaag mag ik dus legaal auto rijden in new jersey. Nu is het nog wachten op een auto. Dat is het moment de hel hier los kan breken. Eshuis on the road!!
Waar ook de hel los brak was in het Giants Stadium, samen met Lydia en Patrick bezocht ik de wedstrijd voor de Gold Cup, tussen Mexico – Honduras. Zelden zoiets meegemaakt binnen in een stadion. 70.000 supporters, alles door elkaar, die zoveel lawaai maakten. De supporters zingen daar niet, maar proberen gewoon zoveel mogelijk lawaai te maken met toeters,trommels enz.... Gelukkig hadden wij allen vrijkaarten gekregen via een vriendin van Lydia. Jammer genoeg voor ons waren die kaarten niet op de tribune maar in een of andere luxe skybox. Eenmaal binnen, waren we net op tijd om te zien Honduras een penalty missen. De heksenketel breekt nu helemaal los. Alleen in onze skybox niet echt, want helaas voor ons is eten en drinken . Op de terugweg even snel wat gegeten, om vervolgens naar een feestje te gaan van de zoon van de bazin. Hij was namelijk geslaagd, heeft nu dus eindelijk zn diploma binnen. Aangezien onze bazin in nieuw huis woont, moesten we even zoeken naar het huis. Vanaf de buitenkant leek het nog wel mee te vallen, maar binnen..pfffffiiiiiiieeeewwww. Wat een kast van een huis, niet normaal. Mensen helaas geen foto’s van gemaakt, spijt me.
Heb nog veel meer meegemaakt, maar omdat allemaal binnen 2 a4 tjes te houden gaat moeilijk. Voor andere updates....Mensen download skype !!!!! gaat oh zo gemakkelijk!!!
Groeten Nico
Groeten Nico
16 Juni 2007 - 14:13
Marit:
Hey!
Zo te lezen gaat het erg goed met je daar! De tijd vliegt!
Succes en groetjes! -
25 Juni 2007 - 18:51
Erik De Kok:
Hoi Nico!
Je hebt een mooie tijd daar in the states zo te lezen! Ik zelf heb nu ook al 2 keer gemaild naar het soccercamp in New Jersey maar ik heb tot 2 keer toe niets terug gehad!
Mag ik vragen hoe jij in contact bent gekomen?
Graag hoor ik van je!
mijn emailadres is : erikdekok@hotmail.com