Week 1 is voorbij gevlogen!! - Reisverslag uit Somerset, Verenigde Staten van Nico Eshuis - WaarBenJij.nu Week 1 is voorbij gevlogen!! - Reisverslag uit Somerset, Verenigde Staten van Nico Eshuis - WaarBenJij.nu

Week 1 is voorbij gevlogen!!

Blijf op de hoogte en volg Nico

31 Maart 2007 | Verenigde Staten, Somerset

Hello people,

how you're doing?

Standaard zinnetje van de meeste mensen hier. Daar ben ik inmiddels al wel achter ;) . De eerste week zit er inmiddels op en begin mezelf al wel aardig ''thuis'' te voelen.
De 1e wedstrijd zit er inmiddels op. gelukkig was ik nog niet de hoofdverantwoordelijk ( want op dat moment had ik nog niet de beschikking over een verplichte coachpas) ''wij ''verloren met maar liefst 6-0 van de kampioen van vorig jaar. Wij speelden ook met U15 tegen een U16 team, dus zo erg was het ook weer niet.
Zondags werd ik meteen voor ''gek '' gezet toen we met alle collegas uit eten gingen. Zonder dat ik er vanaf wist was ik ineens jarig en stond al het personeel in een bomvol restaurant voor mij te zingen.. Wel een toffe actie omdat ik daarbij wel een gratis biertje kreeg ;).
Na de maaltijd nog even de kroeg ingedoken met wat collegas om elkaar toch wat beter te leren kennen.
Maandag de 1e trainingen away gehad, dat is wel vreemd. Er ligt ergens een veld, daar komen de spelers, meestal gedropt door hun ouders en gaan trainen. En na anderhalf uur staat er weer een beest van een auto voor het veld om ze op te halen. Helaas voor hun trainer is er geen kantine te bekennen..
Alles is nu nog een beetje vervelend, want ik mag hier nog geen auto rijden, dus ben afhankelijk van anderen die mij kunnen brengen en halen. Op ouderwetse zaterdagavonden vond ik dat nooit zo erg, maar het is nu wel lastig, omdat je soms ''tussenuren'' hebt en dus nergens naartoe kan.
Ook ben ik deze week met wat andere gasten uit een ander huis wezen stappen. Dus hier kom ik ook wel aan mn trekken.
Verder heb ik deze week alles een beetje mee moeten lopen met alles wat nog nieuw voor mij is/was. Zo had ik ( gelukkig samen met mensen die het wel kunnen) een kindervoetbalverjaardag, en de little kickers. Kinderen vanaf 2 jaar die willen voetballen. Niet echt mijn ding ( nog) , maar je moet het toch leren doen. het kost wel heel erg omschakelen , maar goed, Ook dat zal wel wennen.
Donderdag, mijn vrije dag tot nu toe, ben ik smiddags samen met Lydia, een collegaatje New York even ingeweest.
Gelukkig kende zij de weg daar, want ik zou ik er geheid verdwalen. Alles is er echt megagroot, de gebouwen, autoos echt alles!!
Een tijdje op Times Square gestaan, gewandeld door central park en het Empire State building gezien. Helaas konden we niet zo heel lang blijven. Maar volgende week gaan we op herhaling!
Oh ja, en woensdag had ik ook meteen mn eerste privetraining ( de mensen betalen daar lachend 80 dollar voor een uur ). En blijkbaar deed ik het zo goed ;) , want kreeg nog een fooi ook vaan 20 dollar, dus das ook wel weer lekker!aa

Vandaag zaterdag, alleen 1 training. Gelukkig s ochtends, alhoewel, ben volgens mij nog niet zo'n ochtendtrainer. Aan het ritme van alles moet ik echt nog even wennen. Gezien je doordeweek vaak smiddags hoeft te werken en in het weekend juist smorgens.
Alleen de komende week, is het vakantie en geven we op Soccercenters clinics die smorgens al beginnen.
En morgen geven we zelfs een clinic aan Amerikaanse trainers. Zelf mag ik de positie 4 behandelen met al die gasten. Eens kijken hoe dat gaat.

Voor de rest niet zoveel meer te melden, alleen dat het eens weer tijd wordt dat zowel het 1e 11tal van SVVN en Hulzen eens weer moeten gaan winnen. Want enigszins chagrijnig typ ik dit verhaal, gezien de uitslag SVVN - D#S
En HB B1 ga zo door, weer een puntje!

Groeten
Nico

en groetjes namens,

Patrick, Emiel en Belisario
(mijn huisgenoten)
PS mn Ned nummer is vervalen!!

• 01 April 2007 - 06:48

Ko:

Hoi Nico,
    Veel indrukken opgedaan dus. Je bent ook een soort babysitter voor die kids van 2? Hoe zijn de velden daar of is alles kunstgras?

• 01 April 2007 - 10:00

`wilmar!!:

jaja weer een puntje erbij maarja.. haha kinderen van 2,, ik heb bij de mini's 1tje die 3 jaar is en die is al zo lastihg,, beetje zand graven enzo:P.. maarja mooi dat je het naar je zin hebt en doe je best..

groeten wilmar

• 01 April 2007 - 12:21

Rutger:

dan bn je binnen de korste keren miljonairmet 100$ in het uur:D
    enja puntje erbij:D

• 01 April 2007 - 15:26

Ronnie:

Hey nico,
    Wel cool dat je dit allemaal doet.
    En is die lydia wat?
    Groetjes uit tarin kowt.

• 01 April 2007 - 16:27

Maarten:

He Nico, heel veel succes daar! Have fun!

• 01 April 2007 - 17:19

Annelies:

zo dat is heel wat in 1 week. pas maar op dat je niet overwerkt woordt want in ned. was je werken ja nie gewend!!!
    nou hoop gauw het vervolg te horen.
    groetjes

de ouwe buren.

• 01 April 2007 - 18:31

Annemarie:

Heeey, how r u?

Where u up 2? (ja ook heeel standaard!)
    Ohohohoh.... IN NY GESHOPT!!!!! Grrrrrr.... Heb je al een Dior sunglasses voor me gekocht!!!???
    En hoezo ben jij al aan je trekken gekomen....???!!!!
    En kinderen is hartstikke leuk joh!! Je moet je maar ff omschakelen!! :)

Maar zo te lezen heb je dit hier nog geen moment gemist!! Heel goed!! Geniet er van druif!!! ;)

Liefs Anne

• 02 April 2007 - 08:08

Kris:

hoe ga je positie 4 uitleggen aan die preutse amerikanen? Ken je zelf alle posities wel of moet je ff op internet checken vooraf? Of praten we nu over verschillende dingen?

Trouwens D#s 2 - SVVN 2 was wel 1-2. Nog steeds zonder puntverlies he.

Mooie foto's van NYC, maar veel mensen zijn nu wel benieuwd naar Lydia. Misschien iets voor de volgende foto.

• 02 April 2007 - 19:35

Familie Pieltjes.:

Beste Nico,

Een prachtig avontuur maak je mee. We horen graag hoe het met je gaat.
    Veel succes daar.

Ome Wim en tante Dicky.

• 04 April 2007 - 15:43

AJ:

hey nico,

Fijn dat je het naar je zin hebt!! En vergeet niet: As finishing touch, God created the Dutch. Pak die Amerikanen maar aan!! ;)

Groetjes Auke Jelle

• 05 April 2007 - 12:57

Ans Stevens:

Nico, wat een geweldige ervaring voor je, fijn dat je zo enthosiast bent.
    heel veel succes daar, en geniet ervan.

groetjes Ans

• 05 April 2007 - 14:15

Renate:

6-0... beginners geluk. Ahummm!
    Groeten !

• 06 April 2007 - 18:46

Patricia:

hee nico ik ben bly dat je het naar je zin hebt daar.en beter dat je met je collegaas op kan schieten en wel lachen ja met die kinderen van 2 ja.maak er verder ok maar wat moois van. groetjes patricia

• 07 April 2007 - 13:50

Jeroen (collega Van.:

Jullie kunnen hem voortaan Guus noemen, want dat is zijn roepnaam hier.
    Ps: Gisteren heeft Guus (Nico red.)een verdienstelijk debuut gemaakt in ons DTS 7 tegen 7 team. Mede dankzij zijn inbreng werd het een 18 - 1 overwinning.

• 10 April 2007 - 16:15

Rickje S.: